Hvorfor bambus tøj?

Her i Butik Prik i Svendborg får vi nogle gange stillet det samme, men rigtigt gode spørgsmål:

Hvad er det gode ved bambus tøj? Hvorfor købe bambus tøj?

Det er altid hyggeligt at få en snak med vores kunder om de tanker, vi gjorde, da vi tog bambus tøj ind i vores fysiske butik og her i webshoppen. Vi forstår godt spørgsmålet, og for os er det en selvfølgelighed at have netop denne “kategori” af tøj på lager. Først og fremmest er bambus jo en plante, der gror ekstremt hurtigt – selv uden vanding og kemikalier. Her er der altså tale om en bæredygtig plante, som er i stand til at skabe et bæredygtigt materiale til tøj.

Bambus tøj indeholder desuden et meget højt antal fibre og tråde. Dette er med til at skabe tøj, som er meget behageligt at tage på. Dels er det optimalt, hvis man gerne vil holde varmen, men samtidig er materialet i stand til at skabe åndbarhed. Dermed er bambus tøj ret perfekt til lige netop det danske klima, som jo både er koldt og varmt i perioder.

Og endelig har vi lyst til at påpege at netop fibrene i bambus tøj er så langtidsholdbare, at du roligt kan regne med, at tøjet ikke forgår i morgen. Det skal nok holde! Hvis du i øvrigt har lyst til at læse mere om brandet Thought, henviser vi med glæde til deres hjemmeside.

Bambus tøj – Thought

Når det handler om bambus tøj, kommer du ikke udenom mærket Thought. Uden at tage munden for fuld tør vi godt påstå, at netop Thought producerer bambus tøj i den allerbedste kvalitet. Og netop brandet Thought har alle undskyldninger for at prale lidt af deres kollektioner, som altid har været kendetegnet ved eftertænksomhed, bæredygtighed og etik.

Jo, nogen mener vi svæver rigeligt højt, når vi omtaler Thought i så positive vendinger, men her får du altså bambus tøj, hvor mange tanker er tænkt grundigt igennem, inden det lanceres. Thought blev stiftet tilbage i 1995 af venneparret David og John. De var på tur i Australien, og da varmen var ved at drive dem til vanvid, gik de i gang med at tænke tøj, som var baseret på bambus.

Nogle år senere åbnede John små popup butikker på det berømte Portobello Road i London, og så begyndte forretningen ellers at gå stærkt. Butik Prik i Svendborg er stolte af at kunne præsentere en række produkter fra Thought. Kig bare herunder.