Gavekurve i Svendborg

Butik Prik ligger i centrum af Svendborg, og vi bringer dagligt gavekurve ud til glade mennesker på hele Sydfyn. Nogen vil måske betegne det som verdens bedste job: at bringe store og små glæder ud til folk, som oftest bliver meget overraskede – og glade.

Tit hører vores bude: – Nej, er den flotte gavekurv virkelig til mig!

Når vi sammensætter gavekurve, lægger vi vægt på den personlige fortælling. Derfor gør vi alt for at fylde kurven med produkter, som vi ved bringer stor glæde hos modtageren. Herunder ser du et udpluk af nogle af de gavekurve, som vi tilbyder i vores webshop. Hvis du har et ønske til den helt personlige kurv, er du altid velkommen til at ringe til os, eller besøge os i butikken på Lundevej i Svendborg.

 

 

Ideer til gavekurve

Står du og mangler en god ide til den perfekte gavekurv? Hos Butik Prik i Svendborg har vi sans for at lægge de helt rigtige produkter i kurven – især hvis vi har en fornemmelse for, hvem der skal modtage gaven. Vi ved nemlig godt, at der er forskel på, om det er Onkel Viggo, Faster Ida eller Morfar, som skal beriges med en forkælelse.

Og ja, du må gerne kalde os for en smule fordumsfulde, men inden for gavekurve eksisterer fordomme i bedste velgående. Og jo, det er da også en anelse farligt at postulere dette, men af erfaring ved vi, at

  • Mænd godt kan lide produkter, der kan indtages flydende, for eksempel gode vine, specialøl fra mikrobryggerier og skøn chokolade
  • Kvinder er begejstrede for lækkerier til hjemmet, forkælelscremer, velvære, chokolade og portvin

Gavekurve til kvinder og mænd

I vores webshop er der en række forskellige gavekurve at vælge imellem, men du er altid velkommen til at kigge ind i vores butik på Lundevej i Svendborg – et stenkast fra gågaden. Selv om du sagtens selv kan klikke dig tættere på vores gavekurve, har vi lyst til at give dig tre eksempler i tre forskellige prisklasser:

  1. Nok mest for mænd. En gavekurv, der indeholder 3 specialøl, chokolade og andre lækkerier. Der er altså tale om en gavekurv til manden, som sætter pris på forkælelse indvortes.
  2. Bare lækkert uden alkohol. Denne gavekurv indeholder lækkerier, som man bliver i godt humør af. Chokolade, saft og specialiteter til madlavning.
  3. Den store. Ja, det siger næsten sig selv, men dette er den store gavekurv som indeholder blandt andet vin, specialøl, håndlavet chokolade samt de lækreste specialiteter til madlavning.

Bemærk at gavekurve sagtens kan sammensættes ud fra dine egne ønsker. Vi skaber den helt perfekte gave til den anledning, som du skal deltage i. Det kan for eksempel være den hyggelige housewarming, den festlige reception eller den runde fødselsdag. Fortæl os om den eller de personer, som skal modtage gavekurven. Så vil vi sammen skabe den helt perfekte og unikke gavekurv til vedkommende.

Forskellige prisklasser

Vores gavekurve sammensættes i forskellige prisklasser. Dermed er vi sikre på, at vi rammer plet med hensyn til den gavekurv, som du ønsker at sammensætte. Her i webshoppen byder vi på løsninger, der starter på 295 kroner og opefter. Vi er dog meget fleksible, og vi kan sagtens sammensætte en gavekurv i det prisniveau, som du befinder dig på. Her er det en klar fordel, om du kigger ind til os i butikken i Svendborg.

Tæt på gågaden i Svendborg

Hvad skal der være i den gavekurv, der ønsker at give bort til én du holder af? Vi håber du finder den rette kurv herover, og ellers er du velkommen til at kigge ind til os på Lundevej 4 i Svendborg – blot ét minuts gang fra gågaden. Eller ring til os på tlf. 5153 2128