Badeanstalten

Badeanstalten er forkælelse af ypperste kvalitet. Så kort kan det siges, og så kort tør vi her i Butik Prik i Svendborg godt at understrege det. Vi er nemlig stolte forhandlere af Badeanstalten, som er kvalitetsprodukter, man kun bliver fantastisk glad for. Og hvorfor så det? For det første fordi, at virksomheden bag olier og cremer har en form for slogan, der udtrykker Velvære & Tradition. Bag dette gemmer sig den sandhed, at produkterne fra den danske virksomhed fra Aalborg sammensættes og produceres ud fra en god portion sund fornuft.

Kort sagt tager man de udsøgte råvarer og producerer wellnessprodukter og hudplejeprodukter – og det hele sker i Danmark. Badeanstalten har sat sig for at skabe nogle rene forkælelsesprodukter, hvor der hele tiden skeles til afslapning, natur og velvære. Selv siger Badeanstalten, at de forsøger at holde fast i gode, gamle dyder i stedet for at hoppe med på tidens hæsblæsende ræs. Selv kalder de deres historie for Velvære med traditioner.

Hudplejeprodukter i bedste kvalitet

Butik Prik i Svendborg har forhandlet de fremragende hudplejeprodukter fra Badeanstalten igennem lang tid. Det har vi gjort, fordi netop produkterne sender lige netop de signaler, som vi værdsætter højt:

  • Udsøgte råvarer
  • Blødgørende vegetabilske olier
  • Velduftende æteriske olier
  • Urteudtræk
  • Ler
  • Havsalt
  • Honning

Vi forhandler de fremragende bodyscrub, som blandt andet er baseret på agurk, mynte, nektar og vilde bær. Vi kalder det for forkælelse i en krukke! Og vi mener det. Brug denne bodyscrub hvis du er i brusebad – brug det hvis du er i karbad. Nyd det og lad dig svæve hen i ren følelse af forkælelse og afslappethed. Lad dig forføre af produkterne, som så dagens lys for første gang i 2002. Her startede eventyret med håndlavet sæbe, og siden er sortimentet udvidet til fx bodyscrub, ansigtsscrub, cremer og olier  til ansigt og krop, muddermasker til ansigtet samt flydende sæbe.

Hvis du vil mærke produktet mellem hænderne, inden du utvivlsomt køber det, så kig ind til os i butikken på Lundevej i centrum af Svendborg.