Vi binder buketten for dig…

SPRED GLÆDE MED BLOMSTER

Til hverdag eller fest. I sorgens stund eller en buket som siger alt, når ord ikke slår til. Hos Butik Prik i Svendborg synes vi ganske enkelt at blomster er fantastiske. Vi tilbyder alle former for blomsterbinderi til enhver anledning, og vi bringer naturligvis personligt din hilsen ud i Svendborg og omegn.

Blomster - Butik Prik - Svendborg - 4
Blomster - Butik Prik - Svendborg - 3

Smukke buketter

Forestil dig smukke røde roser, ranunkler, tulipaner eller franske anemoner. Variationen af afskårne blomster er rigtig stor og der er sæson for mange af vores snitvarer. Lille og tæt, rund, høj og luftig, som en grøftekant eller noget helt andet. Vi binder mange forskellige typer af buketter i vores blomsterværksted i centrum af Svendborg og kan guide dig til det rigtige valg. 

Er det til værtinden, en bårebuket, skal du giftes eller måske en barselsbuket? Alle begivenheder kan være den rigtige og vi hjælper gerne.

Personlig udbringning på Sydfyn

Vores søde bude bringer din blomster buket ud til de mange glade modtagere rundt i Svendborg, Tåsinge, Rantzausminde, Tved, Thurø, Skårup, Vejstrup, Oure og Gudme.

Vi er der naturligvis også, hvis anledningen er en begravelse eller bisættelse. Med vores beliggehed i centrum af Svendborg har vi kort afstand til mange af byens kirker og Svendborg Kirkegårds kapel, og i disse anledninger printer vi også gerne et flot og personligt satinbånd på bårebuketten som skaber det fuldendte udtryk.

Ligger din kære på sygehuset? Kontakt os og vi hjælper gerne med en hilsen og det kunne måske være at lidt til den søde tand er det rigtige valg? Eller bor bedstemor eller bedstefar på plejehjem? Vi bringer blomster ud – og blomster bringer glæde. Vær med til at gøre en forskel. Se eksempler på vores lækkerier her

Vi hjælper naturligvis med at sende din hilsen rundt i hele landet, og vi supplerer gerne med vin, chokolade og et eksklusivt kort. Og smukke blomster!

Enhver anledning kan være den rigtige, og vi sætter en ære i at binde præcis den blomsterbuket, som du finder helt speciel.